Υλικά
500γρ. φιλέτο κοτόπουλο
200γρ. Κουλουρίτσα κρίθινη
50γρ. κεφαλογραβιέρα
300γρ. γιαούρτι
2 κουταλιές μουστάρδα
¼ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μερίδες. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά.
Μεταφέρουμε τα κομμάτια το κοτόπουλο στο μείγμα με το γιαούρτι και αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Θρυμματίζουμε το παξιμάδι στο multi και αδειάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε μέσα το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια το κοτόπουλο στο μείγμα με το παξιμάδι. Πιέζουμε και από την δυο πλευρές ώστε να κολλήσει καλά πάνω.
Βάζουμε όλα τα παναρισμένα κομμάτια σε ένα πιάτο και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Αραδιάζουμε τις κοτομπουκιές σε ένα ταψί με αντικολιτικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Μπορούμε διαφορετικά να τις τηγανίσουμε σε αρκετό καυτό ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές μέχρι να χρυσίσουν.
Καλή επιτυχία!!!