Φιλοσοφία

Στην εταιρεία ‘ΕνΑρτάκη Κοτογεύματα’ από την ημέρα της ίδρυσης μας, πρώτα υποστηρίζουμε τον άνθρωπο και ύστερα την παραγωγή μας.

ΕΝισχύουμε τους συνεργάτες , διότι η ομάδα μας, είναι αυτή που διαμορφώνει τον εταιρικό χαρακτήρα της εταιρείας μας.Υποστηρίζουμε ότι μια ομάδα που μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις και όνειρα, είναι ικανή να μείνει πιστή στις προτεραιότητες της, αφού η επαγγελματική ανάπτυξη είναι γένος της συνεργασίας των πολλών.

ΆΡτιες σχέσεις δημιουργούμε με τους πελάτες μας, σχέσεις που διέπονται από ειλικρίνεια, ομαδικότητα και δημιουργικότητα, πάντα με σεβασμό για την εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Τιμούμε τον τόπο μας, την Αρτάκη. Η περιοχή που μεγαλώσαμε και ζούμε, μας δίδαξε την αρετή της ομάδας. Μας μύησε στην αναζήτηση και στην διατήρηση της ποιότητας. Μας υποστήριξε αγαπώντας τα προϊόντα μας. Η ικανοποίηση του ενός συνδέεται άρρητα με την ικανοποίηση του άλλου. Έτσι και εμείς με την σειρά μας, στην εταιρεία ΕνΑρτάκη, υποστηρίζουμε τις ρίζες μας.

ΑΚολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα του τροφίμου, αλλά και τις δικές σας προτάσεις. Ο σκοπός μας είναι συνεχώς να βελτιώνουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ενεργούμε. Εργαζόμαστε για τον ίδιο τον άνθρωπο, για αυτό και υποστηρίζουμε με όλη μας την δύναμη την υγιεινή διατροφή.

Το Ήθος είναι αυτό που στο τέλος καθορίζει τις ενέργειες μας. Η ηθική είναι ένα σύνολο κανόνων μιας κοινωνίας, ένας κώδικας αξιών. Σεβόμενοι τον εαυτό μας αλλά και εσάς, μεριμνούμε καθημερινά για την ποιότητα μας, αλλά και για την κοινωνική μας ευθύνη στηρίζοντας δράσεις πολιτισμού αλλά και βελτίωσης της ποιότητας ζωής.

Αυτή είναι η εταιρία ‘ΕνΑρτάκη Κοτογεύματα’.

ΕΝισχύουμε την ομάδα μας, διαθέτοντας

ΆΡτια ποιότητα και εγκαταστάσεις.

Τιμούμε τον τόπο μας και

ΑΚολουθούμε τις προτάσεις σας και τις εξελίξεις, πάντα με

Ήθος προς τον καταναλωτή και την κοινωνία.