ΥΛΙΚΑ :

  • 10 Κοτομπέικον ΕνΑρτάκη
  • 1 μεγάλο φινόκιο
  • 250 γρ κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. σ. κάρυ
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βάζουμε τα 10 σουβλάκια κοτομπέικον σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.
Ψιλοκόβουμε το φινόκιο και το σωτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ, το αλάτι και το πιπέρι ανακατέβουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση η κρέμα.
Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα τη ρίχνουμε πάνω από τα έτοιμα κοτομπέικον που έχουμε βάλει σε μια πιατέλα.

Πηγή