Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο ανοιγμένα για ρολό
αλάτι
πιπέρι
1 πρέζα πιπέρι cayenne
Για τη γέμιση φέτας
200 γρ φέτα
1/8 κγ πιπέρι
1/8 κγ ρίγανη
3 κγ ελαιόλαδο
1 χούφτα κάσιους καβουρδισμένα και θρυμματισμένα
9 – 10 λιαστές ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
2 κσ ελαιόλαδο
Νερό
Για την κρέμα γιαουρτιού
150 γρ γιαούρτι
35 γρ φέτα τριμμένη
1 πρέζα πιπέρι cayenne
1 κγ ελαιόλαδο
Για γαρνίρισμα
κάσιους θρυμματισμένα
φέτες ντομάτας
ρίγανη
Εκτέλεση
Απλώνω τα στήθη του κοτόπουλου ενωμένα πάνω σε μεμβράνη.
Πασπαλίζω με αλάτι, πιπέρι, πιπέρι cayenne.
Αναμιγνύω τη φέτα με το πιπέρι, τη ρίγανη το ελαιόλαδο και τα απλώνω πάνω στα στήθη.
Πασπαλίζω με θρυμματισμένα κάσιους και τοποθετώ τις λιαστές ντομάτες.
Τυλίγω τα στήθη σε ρολό με τη βοήθεια της μεμβράνης. Την αφαιρώ και με σπάγκο δένω σφιχτά το κοτόπουλο ανά διαστήματα.
Το βάζω στο ταψί, το πασπαλίζω εξωτερικά με αλάτι, πιπέρι, 2 ΚΣ ελαιόλαδο και νερό.
Μπαίνει στο φούρνο στους 200*C για 50 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτω νερό.
Βγάζω από το φούρνο, αφαιρώ τους σπάγκους.
Έχω φτιάξει τη σάλτσα γιαουρτιού αναμιγνύοντας το γιαούρτι, τη τριμμένη φέτα, το πιπέρι cayenne και 1 κγ ελαιόλαδο και την απλώνω πάνω στο ρολό .
Πασπαλίζω λίγα θρυμματισμένα κάσιους και απλώνω φέτες ντομάτας με ρίγανη.
Ξαναβάζω στο φούρνο στους 200*C στον αέρα για 10 λεπτά.