Υλικά

 

1 κιλό κοτόπουλο (κατά προτίμηση στήθος)

1 μικρό κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό

1 κρεμμύδι ξερό

1 ποτήρι του νερού φυσικό χυμό πορτοκαλιού

2 πιπεριές

250 γρ. μανιτάρια

1 κ.σ. κίτρινο κάρυ

αλάτι

πιπέρι

ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση

 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τοποθετούμε το στήθος κοτόπουλο με ελάχιστο λάδι ώσπου να πάρει λίγο χρώμα. Αφαιρούμε το κοτόπουλο και το τοποθετούμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.

 

Στη συνέχεια σοτάρουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Έπειτα ρίχνουμε στο τηγάνι τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Αφού μαραθούν οι πιπεριές τοποθετούμε και το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κάρυ (ποσότητα ανάλογη με τις προτιμήσεις) και το ποτήρι με τον φυσικό χυμό.

 

Αφήνουμε να δέσει ελαφρώς η σαλτσα, σβήνουμε και μετά από 3 λεπτά ρίχνουμε το γιαούρτι.

Πηγή