Υλικά
1 συσκευασία φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι ή στήθος, κομμένο σε χοντρές λωρίδες
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 συσκευασία χυμό ντομάτα
7 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες
1 κ.γλ. ζάχαρη
4 σκελίδες σκόρδο σε ροδελίτσες
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
100 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
λίγη ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
αυγά
Εκτέλεση
Σε φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τις πιπεριές και το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει ελαφρά το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε τις ντομάτες ή το κονκασέ, το σκόρδο, τη ζάχαρη και αλάτι και αφήνουμε μέχρι να απορροφήσει η σάλτσα τα υγρά της και να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
Ρίχνουμε τη φέτα και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Στο τέλος θα σπάσετε δύο αυγά και θα σκεπάσετε με το καπάκι μέχρι να ψηθούν.
Σερβίρουμε με ρίγανη και πιπέρι.