Υλικά

4 φέτες ψωμί  ολικής άλεσης για τοστ

8 κομμάτια κοτομπουκιές πανέ «εναρτάκη»

1 αβοκάντο

1/2 λεμόνι (χυμό)

αλάτι

πιπέρι

2 αυγά

40 ml ελαιόλαδο

100 γρ. ανθότυρο

1 χούφτα πράσινη σαλάτα μιξ

 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ την ψίχα του αβοκάντο

Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Τηγανίζουμε τα αυγά  «μάτια» σε ελαιόλαδο

Απλώνουμε σε δύο φέτες ψωμί το αβοκάντο.

Προσθέτουμε από πάνω το ανθότυρο, τις κοτομπουκιές, τα αυγά «μάτια», την πράσινη σαλάτα και κλείνουμε με ακόμα μια φέτα ψωμί.

Πηγή